Friend of Flow!

Vorige maand kreeg ik een super leuk telefoontje. Of ik in wel gastpinner van de maand Juni wilde zijn voor de Flow.. eeh…. JA! Dat leek me natuurlijk hartstikke gaaf!

Het houdt in dat ik deze maand de host mag zijn van het Friends of Flow board op Pinterest. Ik mag alles pinnen. Van mijn ontwerpen tot wat me inspireert of vrolijk maakt. Makkie dus! Het begint al een echt ‘Elma’ bord te worden. Vol kleur, fun en art. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven en inspiratie uithalen als ik!

Lijkt het je leuk om mij de rest van de maand te volgend op het Friends of Flow board? Dat kan hier!

En lijkt het je leuk om me ook na deze maand te volgen op Pinterest? Dat kan hier!

Have a nice day!

xoxo Elma

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *