#100daysofartjournaling

It’s on!! Een nieuwe honderd dagen challenge! Stiekem was ik vorig jaar wel een beetje opgelucht toen mijnĀ #100daysofdoodling er op zat.. maar ook trots! 100 dagen 100 doodles, wat was het leuk om te doen! Maar na de 100e doodle dacht ik, oke, dit dus nooit weer! Pff wat een doodle stress..

En nu, een jaar later, ga ik het toch weer doen! Want hoewel het soms best lastig was om tijd en inspiratie te vinden voor weer een nieuwe doodle was het wel een stok achter de deur om bijna elke dag even tijd vrij te maken om lekker te tekenen. Iets wat ik vroeger zoveel deed, maar waar ik nu ‘geen tijd meer voor heb’.

Alleen deze keer laat ik de doodle pennen liggen en pak ik de kwasten er bij! Mijn nieuwe verslaving? Artjournaling! Patroontjes, printjes, paintings, ik vind het heerlijk om te experimenteren met kleur en ontwerpen. Echt een creatieve uitlaatklep!

Dus de komende 100 dagen post ik elke dag een foto van een pagina uit mijn artjournal op instagram. Volg je me al? Dan spam ik de komende tijd je tijdlijn vol met kleur ;) Ik heb er zin in! Doe je met me mee?

xoxo

Elma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *